Здр. колеги поредният въпрос за предната ходова част какво се случва при мен от 2г. имам колата не съм пипал нищо по ходовата част просто не се е налагало .Преди седмица ми се появи едно хлопане буквално се чува хлоп,хлоп когато мина през дупки при преминаването на легнали полицаи хлопането го няма.Вчера валя обилен дъжд случи се така че вднага след дъжда се качих карах хлопнаето беше изчезнало след 30 мин всичко взе да поизсъхва кола пътищата... хлопането се появи отново но доста по слабо.Та въпроса по мойте обяснения може ли да ме ориентирате каква може да е причината както и да не ме извъртят майсторите и да ми кажат всичко за смяна.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Ходова част 147
Collapse
X
-
Няма как да ти кажем от тук със сигурност... Може да е разбит шарнир, може да са тампони на стаб. щангата, може да е биалета, може и заминал тампон на носача да имаш. Трябва да се вдигне колата на подемник и да се види какво и е точно.
-
99% са тампоните на щангата... и при мен беше така като се намокри и спира и като изсъхне колата пак се почваше почукването придружено с поскърцване! Елиминарах проблема с махане на щангата докато си намеря ладови тампони, но се чудя дали и да я връщам тая щанга...!?Alfa Romeo 147 1.9 JTD 115 к.с. + remap + straight pipe ~ 150к.с.
Comment
-
Като знам какъв зор е смъкването на стабилката, разглобил си половината кола отпред, как не си взел и тампони, с едно разглобяване да минеш. Сега филма ще го играеш пас с разглабяне и сглобяване.Alfa Romeo 156 SW 122kW 2004 DISTINCTIVE
Lancia Y 1,2 8V 60к.с. 2001g. - на щерката
Skoda 100S-в пенсия и КлиоI,1,4 Energy-продадено Opel kadet 1,3 LS sedan 1989 44kW 4 скорости-по неволя-пръдливия Ханс-продаден 0878316296и 0893569553
Comment
-
Първоначално публикувано от angelovi69 Покажи съобщениеКато знам какъв зор е смъкването на стабилката, разглобил си половината кола отпред, как не си взел и тампони, с едно разглобяване да минеш. Сега филма ще го играеш пас с разглабяне и сглобяване.Alfa Romeo 147 1.9 JTD 115 к.с. + remap + straight pipe ~ 150к.с.
Comment
Comment